وكالت آن لاين ( آنلاين ) | وکیل | سایت وکیل | وکالت | سایت وکالت | وب سایت وکیل | وکیل دادگستری | وکیل با سابقه |دفتر وکالت | مشاوره حقوقی | مشاوره آنلاین حقوقی | مشاوره تلفنی با وکیل | مشاوره تلفنی حقوقی | مشاوره با وکیل | قبول کلیه دعاوی حقوی | بانک قوانین ایران | فروشگاه کتاب نرم افزار حقوقی
   
|وکــــیـــــل پایه یک|وکیل|وکالت| وکیل دادگستری|سایت حقوقی|وکلای دادگستری|مشاوره حقوقی |وکــــیـــــل پایه یک|وکیل|وکالت| وکیل دادگستری|سایت حقوقی|وکلای دادگستری|مشاوره حقوقی |وکــــیـــــل پایه یک|وکیل|وکالت| وکیل دادگستری|سایت حقوقی|وکلای دادگستری|مشاوره حقوقی
امروز دو شنبه 17 اردیبهشت 1403
    قبول دعاوی حقوقی سوالات حقوقی مشاوره تلفنی امور موکلین صفحه اصلی
کانال رسمی سایت حقوقی خوشیاران در تلگرام
صفحه اصلی Google
خبرگزاری میزان
کانون ملی وکلا
پرتال جامع قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران
معاونت آموزش
مأوی
سازمان پزشکی قانونی کشور
دادگستری کل استان تهران(معاونت آموزش)
آدرس و تلفن دفاتر خدمات قضائی
مرکز ارتباط مردمی قوه قضائیه
دیوان عدالت
سایت قوانین
قضاوت
اداره کل امور فرهنگی و اجتماعی قوه قضائیه
دادستانی کل کشور
وزارت دادگستری
مرکز امور شوراهای حل اختلاف
سازمان قضایی نیروهای مسلح
ستاد دیه
روزنامه رسمی کشور
اداره کل امور بین الملل
سازمان ثبت اسناد و املاک کشور
سازمان بازرسی کل کشور
سازمان زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور
دادسرای عمومی و انقلاب تهران
شورای حل اختلاف استان تهران
کانون سردفتران و دفتریاران
سامان ثبت احوال کشور
روزنامه حمایت
خبرگزاری قسط
سامانه ملی قوانین و مقررات
اداره کل ثبت احوال استان تهران
خبرگزاری مجلس شورای اسلامی
مجلس شورای اسلامی
دیوان محاسبات کشور
شورای نگهبان
نرم افزار لوح حق
قانون همراه
ستاد حقوق بشر قوه قضائیه
درگاه خدمات الکترونیک قضایی
رويداد هاي مهم حقوقي امروز
تصويب قانون اعاده صلاحيت مراجع قضايي دادگستري - 1358, تصويب قانون مجازات اخلال كنندگان در عرضه دام و توضيع گوشت - 1353
آدرس دفتر وکالت
تهران، ضلع غربی چهارراه ولیعصر، خ برادران مظفر (صبای شمالی)، ساختمان صبا، پلاک ١٠١، طبقه ٨، واحد ٣٩ پذیرش : شنبه تا چهارشنبه از ساعت 17 الی 21 :شماره های تماس 09122208184
دفاتر ثبت اسناد و املاک
جستجوی سردفتران
سایت موسسه حقوقی رضا خوشیاران
جدیدترین مصوبات قانونی و انتشار اخبار حقوقی و مقالات
سردفتران ازدواج و طلاق
جستجوی سردفتران ازدواج و طلاق
خدمات اطلاع رسانی الکترونیک
راهنمای امور مراجعین سازمان ثبت املاک و اسناد کشور
 
  ***کاربر گرامی لطفا برای بازدید از وبسایت از مرورگر فایر فاکس و یا گوگل کروم استفاده نمایید***
بسته حقوقی برای آنهایی که از مزاحمت‌های تلفنی خسته‌اند، پیگیری قانونی به جای یقه‌گیری!
تاریخ انتشار : 16-12-1391

بسته حقوقی برای آنهایی که از مزاحمت‌های تلفنی خسته‌اند، پیگیری قانونی به جای یقه‌گیری!

 

با پیشرفت علم، وسایل ارتباط جمعی نیز گسترده شده اما همین گستردگی مشکلاتی را برای مردم ایجاد کرده که گاهی به بهای خسارت مالی و حتی جانی برای فرد تمام می‌شود. معضل مزاحمت‌های تلفنی جزو این موارد به شمار می‌رود.
 
شاید شما هم جزو آن دسته از افرادی باشید که از طریق پیامک یا حتی تماس‌های وقت و بی‌وقت فردی ناشناس مزاحمت‌هایی برای شما ایجاد شده باشد، اما نمی‌دانید برای مقابله با آن باید به کجا مراجعه کنید. برای شناخت بیشتر، ادامه مطلب را تا سطرآخر دنبال کنید.

عرف، مزاحمت تلفنی را تعریف می‌کند

قانون، تعریف خاصی برای مزاحمت تلفنی ندارد، اما از نظرعرفی هرفردی به هرطریقی چه حضوری و چه تلفنی یا پیامکی، آرامش و امنیت اشخاص را از بین برده و یا آن را تهدید کند، به طوری که موجب اذیت، مزاحمت و هتک حرمت شود، به این عمل مزاحمت اطلاق می‌شود.

شکایت از مزاحمت‌ها را به دادسرای محل ارجاع دهید

اگرکسی مدام به شما زنگ می زند، برای شما پیامک‌‌های تهدید آمیزمی فرستد یا به هرترتیبی به اصطلاح سوهان روحتان شده، باید بدانید کسی که از طریق هتک حرمت و از بین رفتن آسایشش مورد اذیت دیگران قرار گیرد، می‌تواند با مدارک و دلایل خود، به دادسرای محل وقوع جرم مراجعه کند تا با تحقیق از شاکی یا شاهد، با ارجاع جرم به ضابطان دادگستری، به مشکل ایجاد شده رسیدگی شود.
به عبارتی اگر به علت ارسال پیام‌های کوتاه تبلیغاتی به مراجع قضایی مراجعه کردید و قاضی دادگاه هم تشخیص داد که برای شما مزاحمت ایجاد شده است، مطابق ماده 641 قانون مجازات اسلامی، مرتکب به حبس از 1 تا 6 ماه محکوم خواهد شد. به این ترتیب ملاحظه می‌شود که عمل مزبور در صورت احراز مزاحمت برای اشخاص به انحای گوناگون جرم تلقی و مرتکبان آن را با مجازات مواجه خواهد کرد.

کمی صبور باشید

راه های زیادی برای شکایت از فرد مزاحم وجود دارد که در آیین دادرسی مدنی، قانون آیین دادرسی کیفری و قانون تشکیل دادگاه های عمومی انقلاب که اصلاحیه آن در سال 81 نوشته شده ، راه های مورد استفاده به طور کامل توضیح داده شده است. باید کار را به بازپرس سپرد. درست است که کمی روند رسیدگی طولانی می شود و وقت می گیرد اما مطمئن باشید امن ترین و بهترین راه برای دفع شر مزاحم، همین راه است. 

پیامک‌های تبلیغاتی مزاحمت نیست

شاید شما هم ازجمله افرادی هستید که روزانه ده‌ها پیام تبلیغاتی دریافت می‌کنید. باید بدانید که این پیامک‌ها مزاحمت محسوب نشده و هیچ جزایی شامل ارسال کننده آن نمی‌شود. اگر هم به راستی حوصله شما از دریافت آنها سر رفته است، کافی است به مخابرات مراجعه کرده و درخواست قطع ارسال پیامک را ارایه کنید، به همین راحتی مزاحمت برطرف می‌شود. 
 
حتما شما هم دوست ندارید که تمام پیام‌‌های تبلیغاتی خود را از دست بدهید، قوانین نیز دراین زمینه سکوت کرده و تمام اختیارات ازآن مخابرات است. به طور حتم سامانه مخابراتی کشور یا راهی برای حل این مشکل یافته یا با ارایه در خواست مشترکان ، راهی برای آن می یابد. یادتان باشد طبق قانون، در حوزه ارسال پیام‌های تبلیغاتی، تلفن وسیله ارتباط جمعی محسوب شده، بنابراین حریم خصوصی افراد نیست که فرد را دچار ضرر و زیان کند، زیرا شماره افراد دراختیارصاحبان پیام‌‌های تبلیغاتی قرار نمی‌گیرد که لطمه‌ای به حریم خصوصی آنها وارد کند. 
 
به طورکلی ارسال پیام‌های تبریک، تبلیغی و پیام‌هایی با مضامین اجتماعی و فرهنگی و حتی سیاسی مشمول عنوان مزاحمت نمی‌شود؛ مگر آنکه حجم پیام‌های ارسالی باعث شود نتوانید از وسیله مخابراتی استفاده کنید.یادتان باشد اگر کارهای قضایی وانتظامی دارید، به تمام دفاتر تلفن نمی توانید مراجعه کنید، مرکز تلفن شهید غریبی، اکبری، شیخ فضل الله نوری، ملت، آیت الله کاشانی، دانشگاه، سلمان فارسی و بعثت مراکزی هستند که به شکایت های قضایی مردم رسیدگی می‌کنند. برای به دست آوردن آدرس این مراکز نیز باید با 118 تماس بگیرید، آدرس این مراکز به طور کامل ثبت شده است. 

مزاحم‌ها به حبس می‌روند

گاهی مزاحمان تلفنی علاوه برایجاد مزاحمت برای افراد خاص، برای برخی ارگان‌ها و مراکز امدادی نیز مزاحمت ایجاد می‌کنند. به عبارتی گاهی این مزاحمت‌ها برای آتش‌نشانی و اورژانس که با جان مردم سر و کار دارند ایجاد می‌شود. باید بدانید که پس از اعلام شکایت و محرز شدن جرم و دفاعیات مجرم، قاضی بسته به شرایط و شدت جرم، حبس یا جزای نقدی را برای فرد خاطی در نظر می‌گیرد. خوشبختانه قانون‌گذار در این مورد دست قاضی پرونده را باز گذاشته و قاضی در مورد شدت مجازات تصمیم‌گیری خواهد کرد. البته همانطور که قاضی می‌تواند شدت عمل به خرج دهد، برای تخفیف در مجازات مجرم نیز دستش باز است. 

مزاحمی که قاتل می‌شود

گاهی اوقات فردی ممکن است بر اثر پیامک هایی که از طریق مزاحمت‌ها ارسال می‌شود، شوکه شده و براثر این شوک فوت کند. در این شرایط نظر پزشکی قانونی برای تشخیص علت اصلی مرگ بسیار مهم است زیرا اگر علت مرگ براثرشوک خبر ناگوار باشد و آن خبر ناگوار از طریق پیامک به فرد فوت شده رسیده باشد، ارسال کننده به اتهام جرم قتل غیرعمد تحت تعقیب قرار گرفته و ارسال کننده خبر ممکن است به پرداخت دیه نیز محکوم شود. اگرهم از از نظر جزایی جرم ثابت نشود، یعنی خانواده دریافت کننده پیامک نتوانند ثابت کنند مرگ مقتول به دلیل دریافت پیامک بوده است، می توانند بر اساس ماده 1 قانون مسئولیت مدنی ادعای خسارت کنند. در ماده 1 آمده است :«هرکس به هر نحو منجر به ورود خسارت شامل خسارت مادی و معنوی به اشخاص شود، مسئول پرداخت و جبران خسارت است. 

مزاحمان تصویری (MMS) هم مجازات می‌شوند

تلفن همراه به عنوان وسیله ارتباطی به شمار می رود. اما اگر به هر طریقی حیثیت، آبرو و نظام شخصیتی افراد از سوی چنین رسانه و وسیله ارتباطی با ارسال نوشتار، یا به روش شنیداری و دیداری مورد هتک حرمت قرار گیرد، فرد هتاک برابر قانون مجازات اسلامی مورد تعقیب قرار می گیرد. 
کار سختی نیست، کافی است برای رسیدگی به این مسئله شکایتی ترتیب دهید، برابر قانون مجازات اسلامی و سایر قوانین مدون از جمله قانون مبارزه با جرایم رایانه ای، فرد هتاک مورد تحقیق و تعقیب قرارگرفته وقانون به جرمش رسیدگی می کند. بنابراین در صورت سوء استفاده از فعالیت سامانه پیامکی تصاویر(ام.ام.اس) فرد مجرم شناخته شده و علاوه بر جریمه مالی به حبس نیز محکوم می شود. 

افترأ و نشر اکاذیب از طریق تلفن همراه

اگر کسی با پیام های کوتاه به شما تهمت می زند یا دروغی راعلیه شما منتشر می کند، نگران نشوید. این امر جرایم علیه عفت عمومی بوده و قابل رسیدگی است. شما باید شماره و متن پیامک را تحت عنوان افترا یا نشر اکاذیب، فحاشی و توهین در اختیار مراجع قضایی قرار دهید. دادسرا، محل رسیدگی به این شکایت است و مشخصات مالک یا مالکان را استعلام کرده و فرد مزاحم را به دادسرا احضار می‌کند.
یادتان باشد اگرچه از طریق وسایل ارتباط جمعی و تلفن به دلایل مختلف جرایم متعددی در جامعه ایجاد می‌شود، اما شرط پیشگیری از جرم به عهده مقام قضایی نیست. بنابراین با توجه به گستره ی این گونه وسایل برای گسترش جرایم مختلف مانند قاچاق کالا، نشر اکاذیب، جرایم سازمان یافته ومواردی مانند این، باید سازمان های مرتبط مانند مخابرات، وزارت ارتباطات و ... به این حوزه ورود کنند تا در صورت بروز خطر، قابلیت شناسایی مجرم وجود داشته باشد و سریعتر مجرم تحویل مقام قضایی شود.

کلاهبرداری های تلفنی 

کم نیستند کلاهبردارهایی که به سوءاستفاده از مدارک دیگران خط تلفنی تهیه کرده و با استفاده از آن اقدام به ایجاد مزاحمت یا کلاهبرداری می کنند. در بسیاری از موارد، مالک مجازات می شود زیرا اثبات بی‌گناهی و پیدا کردن خطا کار، کار بسیار سختی است. بهتر است بیشتر مراقب مدارک خود باشید.

برچسب ها : بسته حقوقی , مزاحمت‌های تلفنی , پیگیری قانونی به جای یقه‌گیری

نظر شما

نام * :
پست الكترونيكي * :
وب سایت :
نظر *:
  کد امنیتی را وارد نمایید :
اختصاصي براي مدير سايت ( درصورت انتخاب اين گزينه نظر شما در وب سايت ديده نخواهد شد )
لطفا از ارسال سوالات حقوقي در این صفحه خودداری نمائید . به سوالات حقوقي در این بخش پاسخ داده نمیشود .

 
 
خدمات حقوقی مشاوره و وکالت موسسه حقوقی رضا خوشیاران 
آدرس دفتر وکالت 
صفحه اصلي 
بخش دانلود از سایت 
برنامه هفتگي 
امور موکلین 
مشاوره تلفنی 
قبول کلیه دعاوی حقوقی 
سوالات حقوقي كاربران 
سايت هاي مرتبط 
گالري تصاویر 
اخبار حقوقی و حوادث 
مطالب و مقالات حقوقی 
اخبار گوناگون و اقتصادی 
اخبار و مطالب دانشگاهی 
قوانین و مقررات داخلی 
قوانین و مقررات خارجی 
درگاه نظرات مشورتی اداره حقوقی قوه قضائیه 
نظرات مشورتی 
هشدارهای انتظامی 
نشست های قضایی 
آرای وحدت رویه هیات عمومی دیوان عالی کشور 
آرای اصراری هیئت عمومی دیوان عالی کشور 
منتخب آرای دیوان عالی کشور 
آرای هیات عمومی دیوان عدالت اداری 
آدرس محاکم و دادسراها و کلانتری ها 
نشانی نهادها، سازمان ها، سفارتخانه ها، دانشگاه ها 
نظرسنجی سایت 
سایت های مفید 


 
وكالت آن لاين ( آنلاين ) | وکیل | سایت وکیل | وکالت | سایت وکالت | وب سایت وکیل | وکیل دادگستری | وکیل با سابقه |دفتر وکالت | مشاوره حقوقی | مشاوره آنلاین حقوقی | مشاوره تلفنی با وکیل | مشاوره تلفنی حقوقی | مشاوره با وکیل | قبول کلیه دعاوی حقوی | بانک قوانین ایران | فروشگاه کتاب نرم افزار حقوقی